Staalweg 1 – Culemborg

Staalweg 1 – Culemborg

Luksa Home Collection is verhuisd naar de Staalweg 1 in Culemborg.
De nieuwe locatie geeft de sfeer van het hedendaagse nieuw landelijk met mix van hotel chique. De Luksa collectie komt goed tot zijn recht in de showroom met prachtige houten lamellen panelen in combinatie met Beton Ciré in natuur tinten. Inmiddels is de home collectie uitgebreid met o.a. een keuken, badkamer en slaapkamer lijn . De soft furnishing collectie waaronder prachtig 100% linnen kussens, plaids. gordijnen en beddengoed maakt het geheel helemaal af.
In dit nieuwe lichte pand komen de collecties goed tot zijn recht en is er tevens ruimte voor de outdoor collectie die begin volgend jaar zal worden gepresenteerd.

Share this post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *