De sfeervolle lampen collectie

De sfeervolle lampen collectie

De sfeervolle lampen collectie van Luksa Home Collection passen in iedere woonstijl; Van (antiek) landelijk tot hypermodern.
De collectie bestaat uit oude waterkuiken welke zijn gefabriceerd tot lampen, staande lampen, hanglampen en ook kroonluchters. Onze lampen worden met de hand vervaardigd waardoor iedere lamp, eigen unieke details en afwerkingen heeft.
Ook heeft Luksa een uitgebreide kappen collectie. Onze lampenkappen zijn aan de binnenzijde altijd voorzien van een taupe kleur binnen kap en metalen frame. Gecombineerd met één van onze lampenkappen in een kleur, type, stofsoort en afmeting naar keuze wordt de lamp een echte eyecatcher in het interieur.

Share this post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *