Op maat gemaakte sfeervolle keukens

Op maat gemaakte sfeervolle keukens

De keuken is veelal het middelpunt van het huis. De plek waar niet alleen gekookt wordt, maar wat vaak de centrale ontmoetingsplek is van het gezin De plaats waar je de heerlijkste gerechten kookt: van een uitgebreid diner voor de hele familie tot comfort food voor jezelf. 

In de keuken wordt de dag doorgesproken, wordt huiswerk gemaakt en vinden vaak mooie gesprekken plaats. De keuken wordt bijna elke dag gebruikt: of je nu een magnetron maaltijdenkoning of keukenprinses bent: je kan er niet omheen, de keuken heeft een centrale rol in menig huishouden.. 

Je wil natuurlijk dat je keuken goed past bij de rest van je woonstijl, zodat alles één geheel wordt  Voor de liefhebbers van een landelijke, natuurlijke en neutrale stijl is de antique grey keuken van Luksa een aanrader. En hoe gaaf is het om een keuken in huis te hebben staan die een echte eyecatcher is en makkelijk blend in de ruimte  Een op maat gemaakte keuken van prachtig doorleefd vergrijsd teak hout. De Luksa keuken kan naar eigen wens worden samengesteld. Op maat gemaakt voor iedere ruimte, passend bij iedere woonstijl!

In hetzelfde hout zijn ook buffetkasten, keukenkasten, eettafels en accessoires in verschillende modellen te koop. Hierdoor hou je de rust in je keuken en sluit alles prachtig op elkaar aan. Het ontwerpen van een Luksa keuken gebeurt altijd op maat. Op maat gemaakt met passie voor iedere ruimte, passend bij iedere woonstijl, met ruime keuze aan bladen en accessoires.

Share this post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *