Een onmisbaar meubelstuk

Een onmisbaar meubelstuk

Een salontafel is een onmisbaar meubelstuk. Het staat gezellig en is enorm praktisch. Een salontafel is een multifunctioneel meubelstuk. Naast dat het traditioneel te plaatsen is als daadwerkelijke salontafel, is het ook enorm goed in te zetten als bijzettafeltje.
Luksa heeft een grote collectie unieke salontafels in verschillende afmetingen op voorraad. Originele oude landelijke salontafels of vervaardig van gerecycled oud hout op authentieke wijze. Van oude chinese poortdeur tot een met hout ingelegd blad. De originele geleefde uitstraling zorgt voor sfeer en je raakt er niet op uitgekeken. De charme zit in de imperfectie, dit geeft het product karakter en authenticiteit.
Nog een bijkomend voordeel: deze tafels worden alleen maar mooier door gebruik. Tafels met een verhaal waar aan geleefd mag worden.
Elk exemplaar is uniek, dus wees er dan snel bij.

Share this post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *