Charme van oud hout

Charme van oud hout

Een doorleefd houten bankje of krukje zet je overal neer. Het past in een minimalistische, industriële, landelijke of sobere inrichting. Het natuurlijke materiaal geeft zonder moeite sfeer en warmte aan de ruimte. Het combineert fijn met andere materialen en zorgt voor goede sfeer en rust in een kamer.
De structuur van de nerven geeft het karakter aan meubels. Veel mooier en waardevoller dan gelamineerde meubels, waarbij het materiaal en de oorsprong helemaal onzichtbaar zijn. De charme van oud hout is niet te evenaren. Luksa heeft bankjes en krukjes in verschillende varianten. De bankjes in de meest simpele uitvoering, met zijflapjes of met panelen voorzien van authentieke houtsnede. En krukjes met rond of rechthoekig zitgedeelte. Onze unieke bankjes & krukjes worden zorgvuldig op kwaliteit en authenticiteit geselecteerd.
Kortom: er zijn talloze redenen om een oud houten pronkstuk in huis te halen.

Share this post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *