Eyecatcher

Eyecatcher

Hoe groter, hoe beter: van een prachtige verweerde waterkruik kun je geen genoeg krijgen.
Het lastige is dat hij overal past dus waar zet je hem neer?  In de keuken, badkamer, op tafel in een mooie bak, leuk als ornament in de tuin of als bloempot met een mooie plant erin. Erg mooi met een toef, dadeltak of magnolia takken. Veel heeft deze prachtige pot niet nodig.
Ga voor onze grote, opvallende kruiken in verschillende tinten met of zonder oortjes. Allemaal zijn ze uniek en prachtig. Een pronkstuk dat niet mag ontbreken. Combineer verschillende kruiken met elkaar, of ga juist voor één grote vaas als eyecatcher. We hebben ze tot 140 cm hoogte.
Bekijk ons ruime assortiment met stoere en authentieke kruiken.

Share this post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *